Welkom

Wij werken keihard, met tientallen ambtenaren, om deze blog tot een groot succes te maken. Het kan echter zijn dat er desondanks toch onvoldoende nieuwe blogs zullen verschijnen en/of van matige kwaliteit zullen zijn. Voor opmerkingen daarover verwijzen wij naar de klachtenprocedure. Helaas is deze nog niet beschikbaar. De procedure zit in onze scope en staat hoog op de prioriteitenlijst.

Zelfredzaamheid

Ondanks ons harde werk en doorzettingsvermogen zijn wij nog niet volledig zelfredzaam. Wij hebben u nodig, collega ambtenaren, als onze ‘mantelzorgers’, om de door u aangeleverde geestige anekdotes of geheel verzonnen ambtelijke verhalen op onze website te kunnen plaatsen. Uw hulp is algemeen gebruikelijk, maar helaas niet afdwingbaar. Dus een vriendelijk doch dringend verzoek aan deze oproep gehoor te geven.

Ambtenarencultuur

In aanvulling en ter inleiding zou hier een integrale tekst over cultuurverandering geplaatst worden. Helaas is de aangewezen collega langdurig met ziekteverlof. Er zullen daarom op korte termijn een aantal projectgroepen starten om te vergaderen over een oplossing voor deze problematische uitdaging. U mag rekenen op een geheel verantwoord beleidsstuk.