Verslapen

Heb je je wel eens afgevraagd hoe een ambtenaar zich (af)meld als hij beseft dat hij zich heeft verslapen? Zo dus:

Goedemorgen collega, 

Om zo goed mogelijk te presteren en alles te kunnen geven, heeft mijn wekker mij vandaag uit laten slapen. Het nadeel is dat ik hierdoor wat later ben. Het voordeel is dat ik straks zo fris als een hoentje aanwezig ben. Voor mij telt het laatste argument het zwaarst. Dus tot straks. 

Uw nederige dienaar en schone slaper

Waargebeurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s